webb

.com succé med extra ost, och pommes till det. Vi gör digital marknadsföring lika enkelt som att beställa hamburgare. Rolig liknelse? Kanske det, men vi är seriösa med vår idé och värdet i den. Ditt val av digital partner är viktigt och betydelsefullt, men viktiga val behöver inte vara krångliga och det kan våra kunder vittna om. Detta är enkelt, våra produkter är tillgängliga, transparenta och lönsamma. Något för er?



våra paket

lika tydligt som en hamburgarmeny

önskas något mer?

många gillar att köpa till pommes

e-handel

SEK 15 000

Börja sälja produkter på er hemsida genom en trygg och säker plattform. Oavsett om det är en produkt, tjänst, digital produkt eller prenumeration så hjälper vi er att hitta rätt lösning. Tillgängligt från och med “medel” paketet och omfattar 10-15 produkter.

e-handel

tryck för att läsa mer

nyhetsbrev

SEK 4 000/mo

Varför inte börja samla in mailadresser från intresserade besökare när ni kan? Vi designar med nöje utskick och hela kampanjer tillsammans med er om ni så vill. Passar bra med e-handel!

nyhetsbrev

tryck för att läsa mer

seo-boost

SEK 5 000

Vi tycker det är viktigt att alla sidor vi bygger har en robust sökmotoroptimering. Men om ni är de som inte nöjer er med bra, så kommer vi göra en strategisk plan för att skjuta upp er i sökresultats-rymden.

SEO-boost

tryck för att läsa mer

extra sida

SEK 3 000

Behöver ni mer plats för att uttrycka vilka ni är? Detta ger er den möjligheten.

extra sida

tryck för att läsa mer

blogg

SEK 5 000

Dela med er av det som är ni med en blogg som ger extra stilpoäng. Inte helt dumt för er SEO heller.

blogg

tryck för att läsa mer

hittar du inte den pommes du letar efter?

om du inte hittar någon funktion, design eller annat du vill ha kan du höra av dig till oss. det är stor chans att vi kan hjälpa dig med det.

0
01
02
03
04
peka på det ni vill ha
0100 bjuder på kaffe
0100 sliter
ni får visa ert nya ansikte
En process lika bekväm som den är effektiv.
01
pick & choose
Här kan ni läsa om allt som finns på webb-menyn, och sen gör ni enkelt en beställning via kontaktsidan eller genom att träffa oss på en kaffe. Enkelt och bra.
02
meet
03
create
04
show

Advokat Aronsson

2019

paket 1

Företag: Advokat Aronsson

Vi blev anlitade att för en re:design och makeover av hemsida och logotyp till en advokat full av energi. Utmaningen blev att skapa en digital närvaro som var lika magnetisk som Advokat Aronssons fysiska närvaro.

Nya bilder, och 4 ikoner för de olika områdena var viktiga för att hitta rätt mått av förtroende. Vi ville också lägga stor vikt vid den otroliga arbetsmoral som Per besitter. Självförtroendet att vara avslappnad. Erfaren nog att veta vad som krävs.

kazoku it

2019

paket 2 + extra sida

Företag: Kazoku IT

Teamet bakom Kazoku IT behövde en plattform och grafisk profil som inspirerar besökaren med deras genuina själ i syfte att göra rekryteringsprocessen smidigare.

Fullskaligt bildspråk var viktigt för att fånga en känsla av utrymme. Ett utrymme att jobba och att leva. ”Om det är inte är kul, varför göra det?”, den attityden finns i allt de gör. Den avslappnade proffsigheten har vi gjort vårt bästa för att fånga i både webb och grafisk identitet.

Johanna
Bergluind

2019

paket 3 + e-handel

Företag: Snickarglädjen

Utmaningen var en influencer med verksamheter. Vi brukade (bara halvt) skämtsamt kalla Johanna Berglunds Snickarglädje för ett imperium.

Lösningen blev en större sida med utrymme för att presentera fler projekt och tjänster. Utan att glömma av att visa personen bakom + en mindre e-handel som Johanna själv kan sköta.

skynda dig!

det här meddelandet kommer självförstöras om...

1.

2.

3.

okej då, du synade
vår bluff

men du borde trycka här ändå och låta oss bjuda dig på en kaffe

4.

5.

kontakta oss

tryck här, du kommer