brand

Varumärke, grafiska profiler, identitet, kärnord, budskap o allt vad det är. Ibland kan det kännas rörigt när man pratar om “varumärket”, och ännu värre är kanske “branding”. Vi går tillbaka till grunden nu, och ställer frågan varför ni ska investera i ert varumärke? För ni är ert varumärke. Vi kan vara en lösning för er som är lika tillgänglig som den är effektiv och resultatrik. Glöm inte att 0100 garanterar lite kul på vägen.



våra paket

grymma varumärkes-produkter borde vara lika lätta att läsa om som hamburgare.

önskas något mer?

pommes till burgare - pommes till varumärke.

enkel logo

SEK 3 000

behöver ni något som enkelt men tydligt och effektivt visar vem ni är i en 50px illustration? den här pommesen är för er.

enkel logo

tryck för att läsa mer

tryckdesign

SEK 5 000

Vi kan i princip designa vad som helst. Broschyr, katalog eller A1-affisch. Beställ med en (galen) idé, låt 0100 leverera.

tryckdesign

tryck för att läsa mer

presentation

SEK 5 000

Att presentera sitt företag i ett konferensrum eller på en scen kan vara värdefullt. Förutsatt att inte PowerPoint mallar var delaktiga i design-processen.

presentation

tryck för att läsa mer

färgschema

SEK 5 000

ett färgschema är en viktig komponent i att skapa en känsla kring ert ansikte. Det är centralt i en bra webbplats och obligatoriskt i en grafisk profil.

färgschema

tryck för att läsa mer

visitkort

SEK 1 500

Något litet, men oumbärligt. Vill ni pröva vad 0100 går för? Beställ ett visitkort. Vi kan imponera, även på en liten canvas.

visitkort

tryck för att läsa mer

skynda dig!

det här meddelandet kommer självförstöras om...

1.

2.

3.

okej då, du synade
vår bluff

men du borde trycka här ändå och låta oss bjuda dig på en kaffe

4.

5.

kontakta oss

tryck här, du kommer